Over Panino Plaza Arnhem

Welkom op de website van Panino Plaza in Arnhem!

ELKE DAG VERS VER VERS !!!!

Panino Plaza's Belegde Broodjes is liefhebber van alles wat lekker is en dat merkt u aan alles. Met passie en gedrevenheid werken we uitsluitend met de beste ingredi├źnten om zo de allerlekkerste broodjes te maken. Dat betekent niets anders dan heerlijk, vers en royaal belegd.

LEKKERSTE BROODJES VAN ARNHEM

Geniet bij onze gezellige stadskiosk van een smaakvol broodje met een goede kop kwaliteitskoffie. Dat we volgens onze klanten de lekkerste broodjes van Arnhem maken, is de kroon op ons werk. Want wat we doen, doen we allemaal voor u, de echte fijnproever.

Onze mensen werken ook volgens de normen van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit. Hygi├źne staat bij Panino Plaza op nummer 1 en dit zult u ook terugzien in onze nette zaak. Al onze luxe broodjes zijn ovenvers gebakken en worden voor uw ogen belegd.


Nadat uw bestelling is geplaatst ontvangt u een bevestiging per e-mail. Het kan zijn dat deze in uw SPAM folder terecht komt. Indien u geen bevestiging heeft ontvangen vragen wij u vriendelijk contact op te nemen met ons om zeker te zijn dat de bestelling aangekomen is.

U vindt ons op de Velperplein35 de bekende Stadskiosk. Hiermee zijn we gevestigd op een bereikbare en vertrouwde locatie. Voor de grote of kleine trek; Panino Plaza is h├ęt adres voor de smakelijkste broodjes en drankjes.

Openingstijden

Openingstijden
Maandag: Gesloten
Dinsdag: 11:00 - 16:30
Woensdag: 11:00 - 16:30
Donderdag: 11:00 - 16:30
Vrijdag: 11:00 - 16:30
Zaterdag: 11:00 - 16:00
Zondag: Gesloten

Betaalmethodes

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw bestelling online afrekenen. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL.


iDEAL wordt ondersteund door

Allergieinformatie

Wij proberen altijd uw bestelling zo snel mogelijk af te leveren. Op zon- en feestdagen kan dit vanwege drukte wat langer duren.

Uw bestelling beoordelen

Enige tijd nadat u een bestelling heeft geplaatst ontvangt u een e-mail met een uitnodiging tot het achterlaten van een beoordeling. Wij horen graag wat u van onze producten en dienstverlening vindt om u de volgende keer beter van dienst te zijn.

Acties, aanbiedingen en kortingen Panino Plaza

Heeft u een actiecode of kortingscode? Op stap 2 van het bestelproces, waar u uw bezorggegevens invult, klikt u op "Actiecode invoeren". De korting wordt direct van het bestelbedrag afgetrokken, of het gratis product wordt direct aan uw winkelwagen toegevoegd.

Beheerder van deze website

Deze website is ontwikkeld door en wordt beheerd door